امیرالمومنین(ع)نظام‌نامه حکمرانی مطلوب را ۱۴۰۰ سال قبل ارائه کرده است 
کد خبر: 4151967
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۱

امیرالمومنین(ع)نظام‌نامه حکمرانی مطلوب را ۱۴۰۰ سال قبل ارائه کرده است 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی گفت: مولای متقیان ۱۴۰۰ سال قبل در نهج البلاغه و به ویژه در نامه ۵۳ به مالک اشتر، نظام نامه حکمرانی مطلوب را برای بشریت ارائه کرده است. 

میکائیل جمالپور، رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، میکائیل جمالپور، رئیس دانشگاه پیام نور استان، امروز ۱۱ تیرماه،  در دومین همایش ملی حکمرانی مطلوب(ع) از منظر امام علی(ع) تحت عنوان «امیرالمومنین(ع) معیار زندگی، الگوی حکمرانی» در دانشگاه پیام نور تبریز، گفت: مولای متقیان ۱۴۰۰ سال قبل در نهج البلاغه و به ویژه در نامه ۵۳ به مالک اشتر، نظام نامه حکمرانی مطلوب را برای بشریت ارائه کرده است. 

وی با اشاره به برگزاری اولین دوره همایش ملی حکمرانی مطلوب(ع) از منظر امام علی(ع) طی دهه امامت و ولایت سال گذشته، یادآور شد: امسال توفیق مجدد نصیبمان شد تا پربارتر از قبل دومین همایش را اجرا کنیم. 

جمالپور، با اشاره به ریشه‌های حکمرانی مطلوب در دین اسلام، افزود: بحث حکمرانی به گونه‌ای در ادبیات سیاسی و مدیریتی دنیا مطرح می‌شود که گویی ریشه در غرب دارد، در حالی که مولای متقیان ۱۴۰۰ سال قبل در نهج البلاغه و به ویژه در نامه ۵۳ به مالک اشتر، نظام نامه حکمرانی مطلوب را برای بشریت ارائه کرده است. 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی، افزود: تلاش ما در دومین همایش و بنیاد بین‌المللی غدیر بر این است که با الهام گیری از ریشه‌های حکمرانی مطلوب در دین اسلام، ادبیات و نظام نامه موجود در این متون غنی را به نمایش بگذاریم. 

وی در ادامه از ارسال ۱۰۰ مقاله به دبیرخانه دومین همایش ملی حکمرانی مطلوب(ع) از منظر امام علی(ع) توسط حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌های سراسر کشور و چاپ مجموعه مقالات منتخب خبر داد. 

جمالپور، با بیان این‌که مجموعه مقالات منتخب در قالب کتابچه‌ای به چاپ رسیده و رونمایی می‌شود، افزود: بر این اساس، یک کتاب یا رفرنس بر مجموعه مباحث در حوزه حکمرانی متعالی افزوده می‌شود. 

رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: امیدواریم در این زمینه گام‌های بعدی را نیز برداریم و در کنار جشن‌ها و فعالیت‌های مردمی، در کنار دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه بتوانیم در زمینه تعمیق اندیشه‌های ائمه اطهار و مولای متقیان حرکت کنیم. 

انتهای پیام
captcha